Pysyvästi kuntoon! -verkkovalmennus

48 ILMOITTAUTUNEET OPISKELIJAT

PYSYVÄSTI KUNTOON – Loppuelämäksesi!

Pysyvästi Kuntoon -valmennus on painonpudotukseen tähtäävä verkkokurssi, jossa syödään normaalia, terveellistä ruokaa. Tavoitteena on pysyvä elämäntaparemontti. Valmennus kestää 10 viikkoa, etenee viikoittain ja sisältää myös ryhmän ja valmentajan etätuen!​

Housusi puristaa, keskivartaloon on kertynyt löllöä ja olosi on muutenkin vetämätön? Ruokavaliosi on retuperällä ja sohva houkuttaa enemmän kuin lenkkipolku? Ei hätää – et ole ainoa!

Sano hyvästit pikakuureille ja jojolaihdutukselle. Miltä kuulostaisi sen sijaan pysyvät tulokset ja energinen, hyvä olo? Tällä valmennuksella karistat ylimääräiset kilot ja opit terveelliset ruokatavat koko loppuelämäksesi!

Kurssi alkaa heti oston jälkeen, jolloin saat pääsyn myös kurssin Facebook-ryhmään. Syksyn aikana Facebook-ryhmässä tulee olemaan live-luentoja kurssin aiheista noin kolmen viikon välein! Voit käydä kurssia omaan tahtiisi, ja kysymyksiä voit esittää Facebook-ryhmässä ihan milloin vain.

Pysyvästi Kuntoon -painonpudotuskurssilla saat:

 • Kannustavan ryhmän ja valmentajan etätuen
 • Konkreettiset ohjeet elämäntaparemonttiin
 • Esimerkkiruokavalion, jotta opit syömään oikean määrän ja koostamaan ateriasi oikein (Uutena myös vegaani esimerkkiruokavalio! )
 • Paljon tietoa ravinnosta ja siitä mitä ja miten kannattaa syödä
 • Pääset elämäsi kuntoon, niin että paino myös pysyy poissa
 • Motivoivat ja kannustavat viikottaiset haasteet
 • Reseptejä ja alennuskoodeja
 • Treenivideoita ja joka viikolle treeniohjeet
 • Live luentoja Facebook-ryhmässä, missä käydään läpi eniten kysyttyjä asioita ja tärkeimpiä pointtejä

Jos netin ”tee näin” -vinkit toimisivat, olisimme kaikki hoikkia, rikkaita ja onnellisia! Valitettavasti ohjeiden toteuttaminen omassa arjessa ei ole niin yksinkertaista. Myös motivaation ylläpito yksin on vaikeaa.

Olen koonnut tähän valmennukseen helpot työkalut, esimerkkiruokavalion variaatioineen ja kattavat tietopankit ravinnosta ja liikunnasta, jotta sinun on helppo päästä tavoitteeseesi. Tällä kurssilla saat kaikki tarvitsemasi työkalut ruokavalioremonttiin ja elämäsi viimeiseen painonpudotusprojektiin!

Tässä muutamia asioita, jotka voit Pysyvästi Kuntoon – verkkovalmennuksen avulla saavuttaa:

 • Pääset vihdoinkin pysyvästi eroon vuosien myötä kertyneistä kiloista.
 • Opit syömään terveellisesti ja myös ylläpitämään terveellisiä ruokatapoja. Samalla koko perheesi saa paremmat ruokailutavat.
 • Saat energisemmän ja virkeämmän olon kokonaisvaltaisesti! Saat uutta energiaa arkeen, töihin ja lasten kanssa puuhailuun
 • Opit herkuttelemaan terveellisesti ja kohtuudella, sekä tekemään jälkiruokia ilman sokeria. Samalla pääset eroon sokerikoukusta! ​
 • Saat liikunnasta luonnollisen osan arkeasi ja kotijumppaamisesta tulee rutiini.
 • Opit kaiken, mitä sinun pitää tietää rasvoista, proteiineista, hiilihydraateista ja lisäravinteista
 • Viikoittaiset haasteet auttavat sinua keskittymään olennaisimpiin asioihin

Tässä valmennuksessa et jää kysymyksiesi kanssa yksin, sillä kurssi sisältää valmentajan etätuen! Valmennus sisältää pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, missä voit esittää kysymyksiä, saat motivaatiota ja voit iloita onnistumisia sekä itkeä huonoina päivinä. Ryhmän ja valmentajan tuki on uusien elämäntapojen opettelemisessa äärimmäisen tärkeä!

 

KURSSI SOPII SINULLE, JOS:

 • Olet tyytymätön painoosi tällä hetkellä. Haluat pudottaa painoa, ja haluat tehdä sen järkevällä tavalla.
 • Haluat mahtua paremmin vaatteisiisi ja tuntea olosi hyväksi sovituskopissa. Olisiko ihanaa, jos seuraavalla kerralla vaateostoksilla voitkin valita 1-3 numeroa pienemmän vaatekoon?
 • Kiloja on kertynyt vuosien myötä, ja haluat nyt vihdoin tehdä asialle stopin
 • Olet ehkä yrittänyt laihduttaa jo aiemmin, mutta epäonnistunut siinä, tai karistetut kilot ovat tulleet korkojen kanssa takaisin.​
 • Tuntuuko sinusta, että elät ”muita varten” ja oma hyvinvointisi on päässyt retuperälle?
 • Tiedät, että syöt huonosti, mutta et ole tähän mennessä jaksanut tehdä asialle mitään.
 • Olet väsynyt ja kyllästynyt nykyiseen oloosi, ja haluat tehdä asialle jotain!

Jos vastasit ”kyllä” yhteenkin näistä kysymyksistä, tämä valmennus ON sinua varten.

 

Pysyvästi Kuntoon on todella kattava kokonaisuus, joka etenee asia kerrallaan. Tulet saavuttamaan hyvän ja energisen olon, karistat kilot vyötäröltäsi, pudotat painoa ja sen lisäksi saat aivan valtavan määrän tietoa ravinnosta ja liikunnasta. Uskon tähän valmennukseen täysin, ja myös aikaisemmin kurssin suorittaneiden saavuttamat tulokset puhuvat puolestaan:

”Paino tippunut yli 10kg jo ensimmäisen seitsemän viikon aikana”

​”Kurssi meni melkeinpä yli tavoitteiden. 10kg putosi ja on pysynyt poissa. Tilalle tullut rutiini ruokavalion suhteen. Näemmä 90 pv tosiaan pitää paikkansa. Liikunnan suhteen on edelleen toivomisen varaa. Ei oikein tahdo saada irti muuta kuin jumppaa ja lankutusta. Lenkit jääneet koira lenkkeihin. Mutta olen siis kokonaisuuteen tyytyväinen. Mukava näin kesällä kulkea topissa ja shortseissa. Ihan kuin olis saanu uudet reidet!! “

”Ohjeet ovat toimineet kohdallani. Haasteita tulee sopivaa tahtia. Tsemppiä saa kun sitä tarvitsee ja kysymyksiin saa nopeasti vastauksen. Vaikka onkin verkkokurssi, olen kokenut että Anni välittää jokaisesta kurssilaisesta”

Tää on ollu kyllä huikee matka kaikenkaikkiaan ja ainoastaan 10 viikkoa!! Senttejä on lähtenyt hurjasti, painoa on kaikkiaan tippunut 7 kg, ekaa kertaa mulla on jo vyötärö!! Oon oppinut ruuasta ja ennenkaikkea puhtaasta ruuasta paljon ja huomasin että osaan ravintolassakin valita sen kevyemmän version. Todella hyvät opit olen saanut, kiitos!

“Jo heti ensimmäisten viikkojen jälkeen oma asenne muuttui liikkumista ja syömistä kohtaan. Olen noussut sohvalta reippaana ja käynyt liikkumassa. Hissin käyttö kotona jäänyt pois, koska valitsen 2 kerrosta rappusia. Jo parin ensimmäisen viikon aikana kehosta on lähtenyt 13cm , turvotus laskenut. Kiloja tippunut jo 3. Vatsantoiminta normalisoitunut.”

”Kaikki tarvitsemani on täyttynyt! Pidän kurssista todella paljon.Kysyttäessä saa myös yksilöllisiä ohjeita. Viikoittaiset haasteet on mukavia. Sopii kiireisenkin menoon ja kannustus Facebook-ryhmässä on iso plussa Senttejä on lähtenyt kehosta jo yli 25 cm! Painokin on tippunut ja kaikki rasvasta ja juuri oikeista paikoista.”

Annin kurssi on hyvä tapa aloittaa pysyvästi terveellinen elämäntapa. Kurssi sopii kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville, myös lapsiperheiden vanhemmille. 10 viikkoa on juuri sopiva aika päästä alkuun elämänmuutoksessa, riittävän pitkä, jotta pääsee hyvin alkuun ja ehtii omaksua uudet tavat. Anni on positiivinen ja kannustava ohjaaja, jolta saa nopeasti vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen.

 

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

Viikot 1-3:

Motivoivat ennakkotehtävät

Saat tarkan esimerkkiruokavalion, joka kertoo sinulle täsmälleen mitä sinun pitää syödä ja milloin, jotta rasva sulaa kropastasi tehokkaasti. Näin vältät stressin ja turhautumisen epämääräisiin ohjeisiin. Vaihtoehdot: kasvisruoka, gluteeniton, maidoton ja vegaani!

Ohjeet ruokavalion henkilökohtaiseen soveltamiseen ja paljon vaihtoehtoja jokaiselle aterialle.

Saat kauppalistan, eli ohjeet siihen mitä kaupasta pitää ostaa ja mikä kannattaa jättää kaupan hyllylle. Opit myös lukemaan tuoteselosteita ja tekemään terveellisiä valintoja arjessa.​​

Täsmälliset ohjeet tulostesi seurantaan. Oletko tähän saakka tuijottanut pelkästään vaakaa? Vaaka on hyvä apuväline, mutta ei suinkaan paras eikä ainoa.

Opastuksen oikeasti tarvittaviin lisäravinteisiin.

 

Viikot 4-6:

Tarkempaa tietoa rasvoista ja siitä, mitä rasvoja pitää välttää​ (miksi esim. rypsiöljy ei ole paras vaihtoehto)

Pikaratkaisuja kiireiseen arkeen, helppoja välipaloja mukaan otettavaksi

Tietoa hiilihydraateista ja siitä, kuinka paljon niitä saa syödä ja mitkä ovat hyviä hiilihydraatteja

Vinkit ravintolassa syömiseen

Ohjeet siihen, miten saat rautaisen vastustuskyvyn ja porskutat terveenä eteenpäin silloinkin, kun muut potevat flunssan kourissa

Viikot 7-10:

Ohjeet palautumiseen ja rentoutumiseen. Opit, miksi on tärkeää priorisoida lepo ja riittävä uni.

Ohjeet suoliston hyvinvointiin

Päivittäisten ruokavalintojen “check list”

Ohjeet siihen, miten jatkaa kurssin jälkeen eteenpäin

LISÄKSI BONUKSENA KURSSIIN KUULUU:

Joka viikko 2 haastetta, jotka auttavat sinua pysymään motivoituneena ja keskittymään oleellisimpiin asioihin

Joka viikko “viikon treeni” ohjattuna kotitreenivideona! Voit jumpata omassa olohuoneessasi videon tahtin.

Valmentajan ja ryhmän etätuen koko valmennuksen ajan: Voit esittää kysymyksiä, jakaa onnistumisia ja saat myös yksilöllisiä ohjeita kysyttäessä. Saat siis PT:n käyttöösi 10 viikoksi!

Vinkkejä monipuoliseen liikuntaan ja siihen, miten urheiluviikko olisi hyvä rakentaa

Kattava reseptipankki ja muutama alennuskoodi

Facebook Live aina noin parin viikon välein!

​Kurssilla syödään normaalia ruokaa, mitään ruoka-aineryhmää tai ruoka-ainetta ei jätetä pois. Ruokavalion ei tarvitse olla gluteeniton, maidoton tai aamupalaton, jotta paino putoaa ja rasva palaa. Kurssi perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon ravinnosta, ei yleisiin ravintosuosituksiin. Kurssi sisältää viikoittain etenevän kirjallisen materiaalin sekä muutamia videoita. Vaikka kurssi eteneekin viikoittain, voit edetä täysin omaan tahtiisi. Älä siis huoli, vaikka olisit lähdössä lomamatkalle tai tulet kipeäksi valmennuksen aikana.

Kurssin valmentajana toimii Anni, 34-vuotias kansainvälisesti sertifioitu personal trainer ja ravintovalmentaja. Annin intohimona on auttaa ihmisiä parantamaan elämäntapojaan ja saavuttamaan tavoitteensa. Haluan, että sinä voit hyvin, olet energinen, onnellinen ja tyytyväinen vartaloosi! Tämä verkkokurssi on tehty puhtaasta halusta auttaa mahdollisimman monia saavuttamaan painonpudotustavoitteensa. Lue lisää Annista täältä: https://www.anniseppanen.com/

Muista, että tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri tai pikadieetti, vaan kurssilla opetellaan pysyvästi terveelliset elämäntavat, jotka sopivat juuri sinun arkeesi!

TOIMI SIIS NYT JA LÄHDE MUKAAN, NIIN OLET ELÄMÄSI KUNNOSSA JUURI SOPIVASTI PIKKUJOULUKAUDEN ALKAESSA! Kurssille mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, varaa paikkasi siis heti!​

Kysymyksiä koskien kurssia? Lähetä mailia ja vastaan mielelläni:

pt.anniseppanen@gmail.com

Kurssilla tavataan!

Kurssin ohjaaja

Anni Seppänen
Personal trainer & ravintovalmentaja

Kurssin opetussuunnitelma

Kurssisisältöä ei löytynyt!
Hanki digituote tästä
 • 119,00  + alv 24 %
 • 180 Päivää
 • Kurssitunnus
www.eduksi.fi   |   tiimi@eduksi.fi   |   Develooppi Oy   |   Y-tunnus 1557263-4   |   Tietosuojaseloste   |   Evästekäytäntö
X