Enemmän euroja verkosta! (tulossa)

55 ILMOITTAUTUNEET OPISKELIJAT

  Ilmoittautuminen Enemmän euroja verkosta! -valmennukseen ei ole nyt auki. Voit kuitenkin jättää yhteystietosi & saat heti lisäinfoa, kun uusi kurssi julkaistaan!

  Enemmän euroja verkosta! -verkkokurssilta saat työkalut sekä menetelmän, jonka avulla tuotteistat oman osaamisesi digitaaliseen muotoon ja saa enemmän euroja verkosta. Sinun ei tarvise enää pähkäillä asioita yksin. Suuntaat kohti iloa, vaivattomuutta ja onnistumisen kokemuksia, jotka lisäävät itseluottamustasi ja onnistumisiasi.

  Tämä valmennus on sinulle paras ratkaisu, jos et halua enää miettiä, miten saisit osaamisesi tuotteistettua digitaaliseen muotoon tai digituotteesi myytyä upeille ihanneasiakkaillesi, vaan haluat työskentelyysi lisää selkeyttä ja tukea.

  Mistä Enemmän euroja verkosta -valmennus koostuu?

  Valmennus koostuu seitsemästä eri osasta:

  1. Opi tuntemaan ihanneasiakkaasi ja luo hänelle vastustamaton mahdollisuus hyödyntää osaamistasi! Osion käytyäsi tiedät, kuka on ihanneasiakkaasi ja mistä hän haluaa ilolla maksaa. Saat avuksesi työkirjan, jota hyödyntämällä ihanneasiakkaasi profiili selkeää sinulle nopeasti. Opit tunnistamaan, mitä osaamistasi sinun kannattaa paketoida omaan digituotteeseesi ja miten löydät kannattavan idean digituotteeksesi.
  2. Opi paketoimaan osaamisesi asiakastasi auttavaksi digituotteeksi ja hinnoittelemaan digituotteesi kannattavaksi. Sinulle selviää, miten paketoit oman osaamisesi kiinnostavaksi digituotteeksi. Hinnoittelu on myös ensiarvoisen tärkeää, joten osiossa opit välttämään yleisimmät virheet oman digituotteesi hinnoittelussa ja varmistamaan toimintasi kannattavuuden. Ideoit digituotteellesi myyvän ja kuvaavan nimen. Saat kätevän työkirjan käyttöösi, joilla digituotteesi paketointi ja hinnoittelu helpottuu.
  3. Tee sähköpostitse jaettava maksuton lahja, jonka avulla löydät helposti potentiaalisimmat asiakkaasi. Miksi sähköpostilistan kasvattaminen on ratkaisevassa roolissa digituotteesi menestymisessä? Tulet luomaan osiossa sähköpostitse jaettavan maksuttoman lahjan ja löytämään potentiaalisemmat asiakkaasi. Teet maksuttoman lahjasi tilaajille polun sähköpostisi vastaanottajiksi hyödyntämällä omia nettisivujasi ja sosiaalista mediaa. Opit myös, miten voit huomioida uudet ja nykyiset lukijasi sähköposteissasi entistäkin paremmin!
  4. Valmista laadukas ja asiakkaallesi sopiva digituote ja viimeistele tuotteesi sellaiseksi, että ihanneasiakkaasi vastaa siihen ilolla KYLLÄ! Neljännessä osiossa opit toimimaan niin, että digituotteesi valmistuu tavoiteajassa. Sinulle selviää, mitä kannattaa hoitaa itse ja mihin kannattaa hyödyntää toisten osaamista. Käymme läpi erilaisia digituotteita, joista sinä voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tiedät, millaisia täysin maksuttomiakin työkaluja ja palveluja voit helposti hyödyntää digituotetta tehdessäsi.
  5. Suunnittele ja organisoi digituotteesi jakaminen mahdollisimman helpoksi ja automaattiseksi. Opit suunnittelemaan digituotteesi jakamisen sinulle ja ennen kaikkea asiakkaillesi mahdollisimman helpoksi ja vaivattomammaksi. Saat käyttöösi keinoja, miten voit välittää tuotteesi asiakkaillesi automaattisesti. Osio sisältää kattavasti mm. selkeitä ohjevideoita eri sähköpostijärjestelmistä ja niiden hyödyntämisestä digituotteesi jakamisessa. Osion käytyäsi oivallat ja osaat olennaisimmat asiat, jotka on huomioitava digituotteesi toimittamisessa.
  6. Opi löytämään oma ihanneasiakkaasi verkosta ja antamaan hänelle mahdollisuus hankkia digituotteesi. Osiossa opit markkinoimaan, mainostamaan ja myymään tuotteitasi eri kanavissa. Valitset juuri sinulle sopivimmat keinot toteuttaa markkinointia. Tiedät, millaista sisältöä sinun kannattaa jakaa somessa. Ymmärrät, mitä on kumppanuusmarkkinointi ja miten voit hyödyntää sitä digituotteesi markkinoinnissa. Pystyt toteuttamaan laadukasta sähköpostimarkkinointia.
  7. Opi lisää siitä, miten pidät ihanneasiakkaasi tyytyväisenä ja palvelet häntä entistäkin paremmin. Viimeisessä osassa opit, miten voit jatkossakin pitää ihanneasiakkaasi tyytyväisenä ja palvella häntä entistäkin paremmin. Käyt läpi parhaimmat laadun parantamiseen käytetyt näkökulmat ja otat ne huomioon digituotteesi ja -bisneksesi jatkuvassa kehittämisessä. Otat asiakaspalautteet vielä paremmin hyötykäyttöön ja ymmärrät myös itsearvioinnin tarpeellisuuden. Osion lopuksi teet digibisneksesi kehittämissuunnitelman, jolla vauhditat uusien unelmiesi toteutumista!

  Mitä Enemmän euroja verkosta -valmennus sisältää?

  • Kurssi sisältää seitsemän valmennusosiota. Jokainen osa sisältää erilaista materiaalia kuten videoita, työpohjia, työkaluja ja malleja. Materiaali auttaa sinua vahvasti eteenpäin digibisneksessäsi.
  • Seitsemän livenä toteutettavaa ryhmävalmennuskertaa, joihin kaikkiin sisältyy myös Kysy ja Vastaa -osio. Valmennuksessa sinulla on siis mahdollisuus saada vinkkejä omiin haasteisiisi.
  • Osallistujien yhteinen Facebook-ryhmä, josta saat vertaistukea ja -sparrausta vaikka mihin vuorokauden aikaan tahansa.
  • + kurssikohtaiset lisäetuudet (tiedot julkaistaan uuden kurssin yhteydessä)

  Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin ilmoitamme kun uusi kurssi julkaistaan.

  ”Tytti on ollut erinomainen ja osaava ammattilainen yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä sekä tuki ja kuuntelija oman yrittäjyyteni ja henkilökohtaisen yrittäjäksi kasvamisen matkalla. Tytin ohjelmaan osallistumalla sain muun muassa tuplattua liikevaihtoni yhden tilikauden aikana!”

  – Miia Virtanen, Lingo Languages Oy

  Kurssin opetussuunnitelma

  Kurssisisältöä ei löytynyt!
  TULOSSA PIAN
  • TULOSSA PIAN
  • 200 Päivää
  • Kurssitunnus

  Tutustu tuotteisiimme

  www.eduksi.fi   |   tiimi@eduksi.fi   |   Develooppi Oy   |   Y-tunnus 1557263-4   |   Tietosuojaseloste   |   Evästekäytäntö
  X