Mind Riders: Apuja henkisesti vahvaksi ratsastajaksi

0 ILMOITTAUTUNEET OPISKELIJAT

  Mind Riders: apuja henkisesti vahvaksi ratsastajaksi 

  Mind Riders -liveluennolla saat ymmärrystä siitä, miten aivot toimivat. Opit hyviä konkreettisia keinoja oman stressitason laskemiseen tai jos jännittäessä meinaa mopo karata käsistä. Tutustumme, miten ego haluaisi stressitilanteessa toimia, mutta miten saadaankin tuotua esiin ”paras minä” ratsastajana.

  Hevonen on hyvin herkkä ja intuitiivinen eläin, kuten niin monet muutkin eläimet. Jos olet kärsimätön stressaantunut, passiivinen, arka, huolestunut, ylikorostetun kunnianhimoinen tai pakottavalla tavalla täydellisyyteen tavoitteleva, vaikuttavat nämä kaikki hevoseen. Hevonen on myös laumaeläin ja pakoeläin, joten ansaittu johtajuus on tärkeä asia ratsastuksessa, jotta hevosen kanssa voidaan toimia mahdollisimman turvallisesti.

  Omalla sisäisellä puheella on uskomaton voima siihen, miten toimimme hevosen kanssa. Usein skannaamme ja mietimme asioita sen kannalta, mikä voisi mennä pieleen, ja maalaamme kauhukuvia mielessämme. Tai sitten oma kunnianhimo menee hevosen mielentilan edelle ja olemme liian kärsimättömiä odottamaan hevosta. Voimme myös olla niin stressaantuneita, että se heijastuu negatiivisesti hevoseen.

  Liveluennon tavoitteena on ymmärtää itseäsi ihmisenä niin, että saat parhaan puolen itsestäsi käyttöön, jotta yhteistyö hevosen kanssa alkaisi sujumaan paremmin. Ideana on saada sisäinen kriitikko kääntämään puheensa lempeämmäksi ja hyväksyvämmäksi ajatuksella, että virheet eivät haittaa. Mietitään, miten asian voisi tehdä toimivammalla ja hevosta kunnioittavalla tavalla. Heitetään syyttäminen ja syyllistäminen romukoppaan!

  Tarkoitus on löytää se paras sinä! Teemme luennolla muutamia käytännön harjoituksia. Totuttua toimintatapaa tai kaavaa, millä oma ego yleensä haluaisi toimia, voi harjoittelulla muuttaa ja näin vapauttaa todelliset taitosi käyttöön eri tilanteissa. Näin pystyt taitotasosi huomioiden toimimaan jokaisessa tilanteessa mahdollisimman rationaalisesti.

  • Aika: maanantai 25.3. klo 18.30–20. Livelähetys netin kautta. Jos et pääse katsomaan livelähetystä, saat kurssista nauhoitteen.
  • Paikka: Stall Anna, Kellokoski

  Kurssin opetussuunnitelma

  Kurssisisältöä ei löytynyt!
  Hanki digituote tästä
  • 19,00  + alv 24 %
  • 0 Päivää
  www.eduksi.fi   |   tiimi@eduksi.fi   |   Develooppi Oy   |   Y-tunnus 1557263-4   |   Tietosuojaseloste   |   Evästekäytäntö
  X