Pauhaava paino -verkkokurssi

33 ILMOITTAUTUNEET OPISKELIJAT

Hiljennä pauhaava paino, hyvinvointisi lisääntyy ja vapaudut nauttimaan enemmän elämästäsi!

Jos etsit uutta ihmedieettiä laihtuaksesi (jolla voisit taas kiusata kehosi ja mieltäsi) tai sitä jotain maagista pikavoittoa onneen ja autuuteen, säästä arvokasta aikaasi ja surffaile jonnekin muualle netin syövereihin. Tämä kokonaisuus ei ole silloin sinulle.

Jos haluat saavuttaa pysyviä muutoksia, oppia ymmärtämään ja työstämään Pauhaavan Painon taustalla olevia tekijöitä, muuttaa hyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä ja syömiskäyttäytymistäsi aidosti terveyttäsi ja elämäsi mielekkyyttä tukevaan suuntaan osaavan ja luotettavan ammattilaisen kanssa, suosittelen jatkamaan lukemista.

Laihduttaminen ei ole pikavoitto onneen ja autuuteen. Laihduttaminen ei yksinkertaisesti toimi. Se ei ole ratkaisu. Se ei tuo sinulle onnea ja autuutta. Vaikka sinun olisi vaikea uskoa minua tässä asiassa, niin kyse ei ole uskon asiasta. Tiede on todistanut tämän asian jo aikaa sitten. Usko minua, laihduttaminen ei ole ratkaisu.

Tämä kymmenen viikon verkkokurssi on Sinulle, kun haluat löytää SINUN tiesi hyvinvointiin ja mielekkääseen elämään.

Sinä ansaitset parempaa kuin sen, että hakkaisit ehkä jälleen kerran päätäsi seinään samalla kun pauhaava paino huutaa korvissasi ja elämässäsi aina vain kovempaa. Minä uskon, että sinä todella ansaitset parempaa! Uskotko sinä ansaitsevasi parempaa?

Olet ehkä epäonnistunut elämäntapamuutoksissa useasti. Ehkä mietit, että miksi tämä kurssi toimisi toisin? Ehkä sinua pelottaa, että epäonnistut taas.

Ystäväni, tiedätkö mitä? Tällä kurssilla sinun on mahdotonta epäonnistua. Aikamoinen lupaus! Minäpä avaan tätä sinulle hieman, koska alkaa kuulostaa taas ”maagisille” jutuille.

Et voi epäonnistua tällä kurssilla, koska maailmassa ei ole olemassa ohjekirjaa sinun elämääsi. Missään ei lue (tai jos lukee, niin älä usko), kuinka juuri sinun tulee syödä, liikkua tai elää, jotta juuri sinä olisit hyvinvoiva ja nauttisit elämästäsi. Koska sellaista ohjekirjaa ei ole olemassa, et voi myöskään epäonnistua. Sinun polkusi on sinun. Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija. Vain kokeilemalla, etsimällä ja olemalla aidosti rehellinen itsellesi, löydät oman polkusi.

Ja minä autan sinua löytämään sen.

Tarjoan Sinulle tilaisuutta oppia hiljentämään Pauhaava Paino niin, että elämässäsi vapautuu tilaa ja energiaa tärkeämpiin asioihin.

Tarjoan käännettä. Käännettä negatiivisesta kuurien ja uusien alkujen kierteestä kohti pysyviä muutoksia. Käännettä kohti parempaa elämää. Käännettä kohti muutoksia, jotka kantavat elämässäsi vielä vuosienkin päästä.

Haluan auttaa Sinua vapautumaan Pauhaavalta Painolta. Mieti mitä kaikkea se mahdollistaisi Sinun elämässäsi?

Olen perehtynyt syömisen, painon ja kehonkuvan ongelmiin asiakastyössä, tutkijana sekä henkilökohtaisesti aikoinaan. Olen koulutukseltani laillistettu ravitsemusterapeutti ja opiskelen parhaillaan kognitiiviseksi lyhytpsykoterapeutiksi.

Haluan tarjota sinulle tätä mahdollisuutta, koska tiedän millaista on elää pauhaavan painon kanssa. Tiedän myös sekä ammatillisen osaamiseni että kokemukseni kautta kuinka pauhaavan painon pinteestä pääsee pois. Tiedän kuinka paljon vapautuu energiaa ja elinvoimaa, kun Pauhaava Paino hiljenee ja pystyy keskittymään oikeasti ja aidosti omaa hyvinvointia tukeviin asioihin ja nautimaan elämästään. Tässä elämässä kun on kuitenkin kyse siitä itsestään, elämisestä.

Tämä ei ole mikään ”hokkuspokkus” -kurssi, koska minä en halua kiusata sinun kehoasi ja mieltäsi. Muu maailma tekee sitä jo aivan liikaa. Haluan varmistaa, että ymmärrät, ettei tämä kurssi ei ole laihdutuskurssi. Laihduttaminen ei vain yksinkeraisesti toimi. Laihduttaminen ei ole ratkaisu ongelmiin, vaan ennemminkin luo niitä lisää. Toki sivutuotteena saattaa käydäkin niin, että painossasi tapahtuu muutoksia jos kehoosi on päässyt kertymään ylimääräistä lastia, kun opit keskittymään hyvinvointiasi ja elämäsi mielekkyyttä lisääviin asioihin.

Idea on yksinkertainen. Se mihin keskityt elämässäsi, vahvistuu. Kymmenen viikon aikana autan, ohjaan, kannustan ja tuen sinua keskittymään oikeisiin asioihin. Tieteellisesti todistetusti oikeisiin asioihin, jotta sinä löydät polkusi kohti hyvinvointia ja pääset nauttimaan elämästäsi.

Saat yhteisen 10 viikon matkan aikana

 • videomateriaalia joka viikko
 • kymmeniä konkreettisia tehtäviä ja työkaluja
 • neljä ryhmätapaamista verkossa, koska vertaistuessa on valtavasti voimaa ja viisautta
 • jäsenyys Pauhaava Paino -Facebook-ryhmään, jossa voit matkan aikana sekä sen jälkeen keskustella ja saada vertaistukea
 • lisäksi saat osana tätä kokonaisuutta henkilökohtaisen konsultaation kanssani, koska haluan varmistaa, että Sinun yksilölliset haasteet tulevat huomioiduiksi

Käymme yhdessä läpi asioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään mikä elämässäsi sekä ajatus- ja käyttäytymismalleissasi saa painosi pauhaamaan. Kun olet oppinut ymmärtämään pauhaavan painosi taustalla olevat tekijät, tulet oppimaan myös kuinka voit muuttaa näitä asioita. Käyn kanssasi läpi kuinka opit muuttamaan ajatuksiasi ja uskomuksiasi, jotka sabotoivat hyvinvointiasi. Saat yhteisen matkamme aikana paljon työkaluja kuinka muuttaa elämääsi, hyvinvointiasi sabotoivia ajatuksia ja uskomuksia sekä syömiskäyttäytymistäsi Sinulle terveempään suuntaan.

Ensin teet intensiivisesti töitä ohjauksessani 10 viikkoa kurssitovereidesi kanssa. Seuraavaksi jatkat asioiden työstämistä itsenäisesti. Materiaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden.

Jotta elämässäsi tapahtuu kaipaamiasi asioita, tulee sinun sitoutua tähän prosessiin. Näissä asioissa kun jokaisen on kuitenkin tehtävä itse se työ, koska sitä valmista ohjekirjaa Sinun elämääsi ei tosiaan ole olemassa. Sinun tarvitsee kirjoittaa se itse.

Mutta et ole yksin. Minä ja kurssitoverisi olemme apunasi ja tukenasi!

Uskon, että tästä verkkokurssista koituu valtavasti hyvää!

Lupaan Sinulle, että kun lähdet kanssani tälle matkalle, sinun hyvinvointisi ja elämäsi mielekkyys lisääntyvät. 

Olen niin varma tästä lupauksestani, että annan sinulle täyden 100% rahat takaisin takuun. Jos et saa tästä kokonaisuudesta mitään eväitä hyvinvointisi ja elämäsi mielekkyyden parantamiseksi, vaikka olet ottanut tälle asialle aikaa, paneutunut videoihin ja tehtäviin, palautan sinulle kurssin maksun takaisin kokonaisuudessaan.

KURSSIN RUNKO

Kesto: 10 viikkoa
Ajankohta: 15.1.-31.3.2018
Hinta: 249 € (alv 0%) ”Arvonlisäverolain 34 §:n 1 momentin mukaan
terveyden- ja sairaanhoitopalvelun myynnistä ei suoriteta
arvonlisäveroa.”
Ilmottautuminen: Sulkeutuu 14.1.2018 klo 24.00
Sisältö:

 • Viikottaiset videot
 • Viikottaiset kotitehtävät ja työkirja
 • Neljä ryhmätapaamista verkossa (To 25.1., 8.2., 22.2., 15.3. klo 17.30-18.30)
 • Oma suljettu/salainen Pauhaava Paino Facebook-ryhmä kurssilaisille
 • Henkilökohtainen konsultaatio (30 min)

BONUS 10 NOPEIMMALLE!!!
Toimi nyt ja varmista paikkasi 10 nopeimman joukossa! Saat keväällä 2018 maksutta Kiireisen ruoanlaittajan verkkotukipaketin (arvo 267 €) käyttöösi. Saat runsaasti neuvoja, vinkkejä ja työkaluja, joilla opit pyörittämään ruokatalouttasi kuin ammattilainen. Olen aikaisemmalta koulutukseltani ravintolakokki, joten tiedän kuinka se tehdään.

Kun ruokataloutesi alkaa rullaamaan kuin itsestään, vapautuu elämästäsi arvokasta aikaa ja energiaa Sinulle tärkeisiin asioihin.

Toimi nyt ja varmista, että Sinun tuleva vuosi 2018 alkaa paremmin!
Päätä, että vuosi 2018 on Sinun vuosi, jonka aikana kuljet kohti vapautta Pauhaavalta Painolta. Tartu tähän mahdollisuuteen tehdä käänne elämässäsi. Käänne, joka vie sinut kohti ansaitsemaasi hyvinvointia ja täydempää elämää. Sinä olet sen arvoinen!

Nopean toimijan etu koskee 10 nopeinta osallistujaa ja on voimassa jouluaattoon asti (24.12.2017 klo 24.00).

 

Kurssin ohjaaja

Ulla Kärkkäinen
Laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)
Tutkija, Helsingin yliopisto
Kognitiivinen lyhytpsykoterapeutti (opiskelija)
Kokemusasiantuntija ja varapuheenjohtaja, Syömishäiriöliitto -SYLI ry

Kurssin opetussuunnitelma

Kurssisisältöä ei löytynyt!
Hanki digituote tästä
 • 249,00 
 • 400 Päivää
 • Kurssitunnus
www.eduksi.fi   |   tiimi@eduksi.fi   |   Develooppi Oy   |   Y-tunnus 1557263-4   |   Tietosuojaseloste   |   Evästekäytäntö
X