Enemmän euroja! -verkkokurssi

0,00 

Sisältyvät kurssit

Opi helposti verkossa viidessä päivässä miten nautit ja tienaat yrittäjänä enemmän! Lähde mukaan maksuttomalle verkkokurssille!

tuotetunnus (SKU) enemmaneuroja-vk17 Osasto:

Kuvaus

Opi helposti verkossa viidessä päivässä miten nautit ja tienaat yrittäjänä enemmän! Lähde mukaan maksuttomalle verkkokurssille!

Ajankohta

Katso videot täysin sinulle sopivina ajankohtina, kurssi sisältää viisi osaa, kesto noin 10 minuuttia per osa.

Viidessä päivässä opit

1. Miten saat palkkaa ja voit pitää vapaapäiviä ja lomia täysin riippumatta siitä, missä, milloin ja minkä verran teet töitä ja todellakin nauttia yrittäjän vapaudestasi?

2. Miten houkuttelet lisää juuri sinulta suurella ilolla ostavia ihmisiä, jotta koet työsi merkitykselliseksi ja antoisaksi ja voit hymyillä myös nähdessäsi pankkitilisi saldon?

3. Miten saat asiakkaasi ostamaan sinulta useammin ja luot samalla itsellesi ja asiakkaillesi positiivista energiaa?

4. Miten paketoit ja hinnoittelet niin, että saat asiakkaasi ostamaan kerralla enemmän?

5. Miten alat saamaan toivomaasi palkkaa omasta yrityksestäsi, jotta jatkuva kituuttaminen loppuu?

Kurssin asiantuntijana toimii Tytti Laine, yrittäjyyden moniosaaja ja yrittäjävalmentaja. Tytti auttaa työkseen pienyrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia saamaan omasta yritystoiminnastaan lisää iloa ja rahaa. Erityisesti pienyrittäjien digiosaamisen vahvistaminen ja kehittäminen ovat lähellä Tytin sydäntä. Voit lukea lisää Tytistä nettisivulta tyttilaine.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!

www.eduksi.fi   |   tiimi@eduksi.fi   |   Develooppi Oy   |   Y-tunnus 1557263-4   |   Tietosuojaseloste   |   Evästekäytäntö
X