Pääsylippu työpajaan: Ilmaiset työkalut sosiaalisen median tehokkaaseen käyttöön

30,00  + alv 24 %

Poista

tuotetunnus (SKU) pt-itsmtk-18 Osasto:

Kuvaus

Huom!

Vauhtia digibisneksiin! –hankettamme rahoittaa Maaseuturahasto ja Satakunnan ELY-keskus, jonka vuoksi pystymme auttamaan työpajoissa vain Satakunnan maaseudun pienyrittäjiä. Voit tarkistaa Porin kaupunkirajauksen täältä ja Rauman rajauksen täältä, ja jos yrityksesi on rajojen sisäpuolella, laita sähköpostia tytti.laine@develooppi.fi, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua. 

Kahden tunnin tehokkaissa sometyöpajoissa pääset oppimaan somen tehokasta käyttöä ja saamaan paljon käytännön vinkkejä. Pääset myös itse harjoittelemaan asioita käytännössä ja kysymään kaikki “tyhmimmätkin” kysymykset someen liittyen!

Valitse valikosta, kumpana ajankohtana osallistut työpajaan ja kerro myös osallistutko työpajaan Porissa vai etäyhteydellä.  Ilmoittauduthan vikkelästi, koska yhteen työpajaan voimme ottaa enintään 12 yrittäjää kerralla.

Mitä opit osallistuessasi Ilmaiset työkalut sosiaalisen median tehokkaaseen käyttöön -työpajaan?

  • tutustut neljään (4) ilmaiseen työkaluun, jolla teet arjestasi helpompaa
  • opit kahden tärkeimmäksi kokemasi työkalun peruskäytön, esimerkiksi
    • kuvankäsittely -> mistä löydät hyviä kuvia ja miten saat tehtyä niistä omanlaisia tai miten voit helposti muokata itse ottamiasi kuvia?
    • postausten ajastaminen -> millä ja miten pystyt ajastamaan julkaisusi automaattisesti tiettyyn aikaan?
    • tekstin tuottaminen ja tallennus -> miten pystyt kirjoittamaan ja tallentamaan tekstisi ja kuvasi siten, että ne ovat mistä vaan saatavillasi (nettiyhteydellä)?
    • Instagramin tärkeimmät työkalut -> miten pystyt pelkästään puhelimella tuottamaan kaiken Instagramin sisällön maksutta?

Tarvitset mukaasi vain kannettavan tietokoneen ja iloisen ja avoimen mielen 😉

Sinun ei tarvitse olla valmis sometaitaja, vaan kerromme sinulle, millaisilla keinoilla tulet saamaan lisää asiakkaita somesta ja autamme sinua halutessasi kädestä pitäen tekemään muutoksia.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Terveisin,

Tytti Laine

yrittäjävalmentaja, projektipäällikkö

Vauhtia Satakunnan digibisneksiin! -hanke

 

P.S. Ilmoittaudu kerralla useampaan työpajaan, niin varmistat, että saat syksyn aikana todella uutta vauhtia ja vipinää somekanaviisi! Mitä useampaan osallistut sitä halvemmaksi yksittäisen työpajan pääsylippu tulee sinulle 😉 Kaksi pääsylippua on 50€ +alv ja kolme pääsylippua 70 € +alv. 

 

Tätä tuotetta ei koske Eduksin 14 päivän peruutusoikeus.

Lisätiedot

Työpaja

Sosiaalisen median tehokas käyttö ilmaisten työkalujen avulla ke 31.10.2018, Sosiaalisen median tehokas käyttö ilmaisten työkalujen avulla ti 27.11.2018

Osallistuminen

Pori, Etäyhteydellä

www.eduksi.fi   |   tiimi@eduksi.fi   |   Develooppi Oy   |   Y-tunnus 1557263-4   |   Tietosuojaseloste   |   Evästekäytäntö
X